torsdag 24. april 2008

Forbrukslån uten sikkerhet!

Forbruks lån, eller forbrukerlån som noen også kaller det er et lån du kan på deg uten sikkerhet. Dette lånet nedbetales i samsvar med de rettningslinjer du har fått hos banken du har lånet hos.

Hvor lang tid det tar å få innvilget et forbrukslån varierer mye, men dette tar som regel svært kort tid. Det finnes en rekke plasser både på internett og andre steder hvor man kan søke om forbrukslån uten sikkerhet. Noen av de beste plassene jeg har kommet over på nettet er:

Folkia: Folkias markedsidé er å gi små lån til det norske folk, raskt og effektivt – selv til dem som vanligvis skulle bli nektet lån av bankene. Alt vi krever er at du er over 20 år, at du ikke har noen betalingsanmerkninger, at inntekten din overstiger 25 000 kr i året og at du har vært lignet i Norge de siste to årene. Du kan søke om lån hos Folkia her: Folkia


Real Finans: Som en frittstående finansformidler lover real finans å fremskaffer vi det beste lånetilbudet for deg. Du kan søke om lån hos Real Finans her: Real Finans


Kredittselskapet vil vurdere din kredittverdighet og betalingsevne.

Når et forbrukslånet ditt blir innvilget vil du få et lånetilbud i posten eller på epost. Dette kan du da valge å akseptere eller ikke.

.....

Ingen kommentarer: