torsdag 15. mai 2008

Hvordan starte en bank

Hva hvis du har lyst til å starte din egen bank? Har du bare leier litt plass, sette ut et tegn og begynte å ta innskudd? Ikke akkurat. La oss se på hva du har å gå gjennom for å starte din egen bank. Reglene og kravene varierer fra delstat til delstat, så i denne artikkelen bruker vi krav fra delstaten Florida.

Den organisere gruppen
Akkurat som med en hvilken som helst bedrift, vil du først må foreta noen pre-planleggelse beslutninger - slik som dine partnere (kalt organisere gruppa) vil være. Du vil også måtte skrive en forretningsplan. Alle disse tingene vil bli tatt i betraktning når du søker om et statlig eller føderal charter.

Et charter er en avtale som styrer den måten som banken er regulert og opererer. Det autoriserer organiseringen av banken med enten statlig eller føderalt byrå. Byrået som charterturer banken er primært ansvarlig for å beskytte publikum mot usikre banktjenester praksis. Det utfører på stedet undersøkelser for å sørge for at bankens finansielle tilstand er god, og at banken er i samsvar med banktjenester lover. State charterturer og føderale charterturer vanligvis ikke avvike for mye i måten banken utfører forretninger. De gjør imidlertid forskjellig på andre områder. For eksempel i Florida, en delstat banken er ikke nødvendig å være medlem av Federal Reserve System, mens federally chartret banker er. Also, state-chartret banker er regulert av statlige etater, mens federally chartret banker er regulert av føderale byråer.

1 kommentar:

Unknown sa...

Er du en forretningsmann eller kvinne? Er du i noe økonomisk rot, eller trenger du penger til å starte opp din egen bedrift? Trenger du et lån for å starte en fin liten skala og middels virksomhet? Har du lav kreditt score, og du finner det vanskelig å skaffe kapitallån fra lokale banker og andre finansinstitusjoner ?. du kan faktisk få et trygt og godt lån fra et anerkjent lånefirma du kan få $ 1000 til $ 10.000.000, dette er et anerkjent lånefirma kontakt oss idagE-post: trustfundfinaceservice@gmail.com
Med vennlig hilsen din
ADAMS BALYN